28.11.2014 09:32

Boulahrouz: "Dat mag niet gebeuren"

Khalid Boulahrouz kijkt tevreden terug op zijn rentree in de basis bij Feyenoord. De rechtsback kreeg het vertrouwen van trainer Fred Rutten, omdat hij vond dat Rick Karsdorp nog te weinig ervaring had in dit soort wedstrijden.

De 32-jarige Boulahrouz is Rutten daarvoor erg dankbaar. "Ik heb me goed op dit duel kunnen voorbereiden, omdat ik deze week al vrij vroeg wist dat ik tot het basisteam behoorde", aldus de verdediger tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat ik in verdedigend opzicht goed mijn mannetje heb gestaan. Alleen in de tweede helft had ik even wat last van vermoeidheid. Daardoor leverde ik zomaar een paar ballen in. Dat mag natuurlijk niet gebeuren."

De routinier is van oudsher een centrumverdediger, maar door het goede optreden van Sven van Beek en Terence Kongolo lijkt 'Boulah' zich te moeten richten op rechtsback. "Mocht het zo zijn dat ik als rechtsback moet blijven spelen, ga ik me daar zeker op focussen. Of dat zondag tegen PSV ook het geval is, weet ik niet. Daarvoor moet je bij de trainer zijn. Het is natuurlijk een heel andere wedstrijd, maar ik hoop weer een nieuwe kans te krijgen. Ik ben in elk geval weer helemaal fit", besluit de back.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner