28.11.2014 10:07

Boëtius: "Hij omhelste me na afloop"

Jean-Paul Boëtius heeft naar eigen zeggen zijn moeizame tijd eindelijk vaarwel gezegd. De vleugelspits van Feyenoord krijgt na de blessure van Elvis Manu de kans om zich weer in de kijker te spelen. Dat deed hij donderdagavond met verve.

"Dit was zonder twijfel mijn beste wedstrijd van het seizoen", beweert de aanvaller tegenover Metro. "Hiervoor heb ik niets laten zien, he-le-maal niets. Ik had me al eerder over de teleurstelling heen gezet dat ik niet altijd speelde, maar als ik dan in het veld stond, kwam er niet genoeg uit. Tegen Sevilla gelukkig wel."

Boëtius had met een assist op de 1-0 van Jens Toornstra een belangrijk aandeel in de zege. Toch weet hij niet of hij weer op een basisplaats kan rekenen zodra Manu weer fit is. "Dat is aan de Fred Rutten. Hij omhelsde me na afloop en gaf me een compliment, verder hebben we het niet over mijn rol gehad. Maar hij zal ongetwijfeld tevreden zijn", aldus de jonge aanvaller, die nog niet vindt dat Feyenoord geschiedenis heeft geschreven. "In 2002 won Feyenoord de UEFA Cup, dát was pas historisch. Wij zijn nog niet eens halverwege."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner