10.12.2014 10:21

Anderlecht-trainer: "Ik wil bevestiging zien"

RSC Anderlecht hield dinsdagavond Borussia Dortmund op een gelijkspel (1-1). Anderlecht-trainer Besnik Hasi was na afloop gematigd tevreden.

"Ik ben niet superblij met deze prestatie", citeert Voetbal International de coach van de Belgen. "Ik had die reactie van de spelers verwacht." Afgelopen weekend verloor Anderlecht namelijk met 4-2 van Royal Mouscron-Péruwelz. "Maar hier houdt het niet op. Ik wil bevestiging zien. In álle wedstrijden, ook tegen mindere tegenstanders."

"In de Belgische competitie dus", vervolgt Hasi. "Ik denk nu dan ook niet aan de loting voor de Europa League. De Belgische competitie telt nu, niets anders. Daar was het tot nu toe echt beroerd. Daar moeten ze het laten zien", aldus Hasi, die zijn ploeg complimenteerde met een mooie reeks in de Champions League. Anderlecht is daardoor voor het eerst sinds het seizoen 2000/2001 na de winter actief in Europa. "Daar wil ik mijn spelers ook mee feliciteren. We moeten ook niet vergeten dat we een van de jongste ploegen van de Champions League hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner