11.12.2014 11:21

Jonge Ajacied kan Champions League afvinken

Richairo Živković (l.) debuteert namens Ajax in de Champions League tijdens de wedstrijd Ajax - APOEL Nicosia. (10-12-2014)
Richairo Živković (l.) debuteert namens Ajax in de Champions League tijdens de wedstrijd Ajax - APOEL Nicosia. (10-12-2014)

Afgelopen zomer verruilde Richairo Živković FC Groningen voor Ajax. De jonge aanvaller haalde in Amsterdam veelal op negatieve wijze het nieuws, maar had woensdagavond weer wat te vieren.

Živković debuteerde woensdagavond namelijk in de Champions League. In de Amsterdam ArenA won Ajax met 4-0 van APOEL Nicosia. De jonge spits verving vlak voor tijd Arkadiusz Milik. "Ik ben heel blij met mijn debuut in de Champions League", aldus Živković op de clubsite van de Amsterdammers.

De spits wacht nog op zijn competitiedebuut, maar was inmiddels wel al dertien keer trefzeker in de Jupiler League namens Jong Ajax. Daarnaast scoorde hij ook tijdens zijn officiële debuut voor de hoofdmacht in het bekerduel met SV Urk. "Ik weet wat er van me gevraagd wordt en dat probeer ik steeds beter uit te voeren. Als ik dan nog niet bij het eerste zit, moet ik gewoon nog beter mijn best doen." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner