11.12.2014 22:30

Cocu: "Ik vond niet dat we de mindere waren"

Jetro Willems (r.) kapt Matthieu Valbuena uit tijdens PSV - Dinamo Moskou. (11-12-2014).
Jetro Willems (r.) kapt Matthieu Valbuena uit tijdens PSV - Dinamo Moskou. (11-12-2014).

Phillip Cocu hield een flinke kater over aan de laatste groepswedstrijd van PSV in de Europa League. Vlak voor tijd moest de koploper van de Eredivisie buigen voor Dinamo Moskou, dat net als tijdens het eerste duel op het einde toesloeg via een invaller (0-1).

"Zeventig minuten lang hadden we de wedstrijd in handen. Daar hadden we onszelf voor moeten belonen", zei een zichtbaar teleurgestelde Cocu. De trainer vond dat zijn elftal in ieder geval een punt had moeten overhouden aan het duel met de Russische miljoenenploeg, die net als PSV verdergaat in de Europa League.

"Ik vond niet dat we de mindere waren. We hadden de wedstrijd in handen en kregen ook een aantal behoorlijke kansen. Tegen dit soort tegenstanders moet je daarmee goed omgaan. In de slotfase kon de goal aan twee kanten vallen. Dat het uiteindelijk voor ons verkeerd uitpakt, is teleurstellend. Als we na de winterstop verder willen komen, moet je ook tegenstanders als Dinamo Moskou verslaan. En daarvoor moeten we nog een stapje zetten, zo blijkt."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner