12.12.2014 09:10

PSV'ers ontevreden: "Dat doet wel wat met je"

PSV kreeg donderdagavond wederom in de slotfase klop van Dinamo Moskou (0-1), al was het van tevoren al zeker dat PSV op een tweede plek zou eindigen in de poulefase van de Europa League. PSV'ers Jorrit Hendrix, Remko Pasveer en Karim Rekik zijn desalniettemin ontevreden.

"We verliezen twee keer op dezelfde manier van deze ploeg. Dan kun je wel zeggen dat ze uitgekookter zijn", stelt Hendrix tegenover De Telegraaf. Ook Rekik was niet blij. "Zo'n nederlaag doet wel wat met je. We deden niet onder voor Dinamo Moskou en dan is het heel jammer dat we toch weer in de laatste minuut verliezen."

Phillip Cocu stelde zes andere spelers op ten opzichte van de competitiewedstrijd tegen FC Dordrecht. Zo stond doelman Remko Pasveer onder de lat in plaats van Jeroen Zoet. "Als je zolang de nul houdt en dan in de laatste minuut een goal tegen krijgt, dan is dat zuur. Voor mij was de nul houden heel belangrijk en dat is helaas niet gelukt", aldus Pasveer, die zelf wel tevreden kon zijn over zijn eigen spel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner