12.12.2014 10:50

Manolev: "Zij dachten al aan de vakantie"

Stanislav Manolev (m.) neemt voorafgaand aan PSV - Dinamo Moskou afscheid van het PSV-publiek. (11-12-2014).
Stanislav Manolev (m.) neemt voorafgaand aan PSV - Dinamo Moskou afscheid van het PSV-publiek. (11-12-2014).

Hoewel Dinamo Moskou de Europa League-wedstrijd tegen PSV in de slotfase naar zich toe wist te trekken (0-1), was Stanislav Manolev niet geheel tevreden over de inzet van zijn teamgenoten. De oud-PSV'er baalde daar wel van.

"Voor mij was deze wedstrijd speciaal en belangrijk, maar voor veel jongens was het gewoon een wedstrijd. Zij dachten al aan de vakantie", stelt de vleugelverdediger, die pas in februari weer hoeft aan te treden in de Europa League. In maart begint de Russische competitie pas weer.

Voor een andere voormalig speler van PSV in dienst van Dinamo Moskou, Balázs Dzsudzsák, waren het twee geweldige dagen in Eindhoven. "Het spijt me van die voorzet, maar ach, dat is voetbal. Het waren voor mij twee fantastische dagen. Ik heb veel herinneringen opgehaald. Toen ik werd gewisseld en mijn liedje hoorde. Dat was geweldig. Ik wil de supporters bedanken dat ze mij een geweldig gevoel hebben bezorgd. Ik hoop dat we elkaar in de Champions League kunnen ontmoeten volgend jaar", besluit de Hongaar.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner