18.02.2015 15:03

AS Roma zonder De Sanctis tegen Feyenoord

Trainer Rudi García van AS Roma heeft doelman Morgan De Sanctis gepasseerd voor de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord donderdag in Rome. De Poolse reserve Łukasz Skorupski zal daarom starten in het Stadio Olimpico.

De Sanctis - die in de zomer van 2013 overkwam van Napoli - keepte dit seizoen al 21 competitiewedstrijden namens AS Roma. De routinier stond afgelopen weekend nog wel op doel tijdens het competitieduel met Parma (0-0). De doelman hield bovendien zijn doel schoon. Toch kiest García donderdagavond voor de Pool Skorupski. De 23-jarige Pool stond dit seizoen pas twee competitiewedstrijden onder de lat.

AS Roma hoopt ver te komen in de Europa League. "We willen ver komen in de Europa League", zei middenvelder Alessandro Florenzi, die met zijn ploeg voor de winterstop derde werd in de Champions League-groep achter winnaar Bayern München en Manchester City maar voor CSKA Moskou. "We weten dat we een goed elftal hebben. We moeten er net als vorig jaar voor zorgen dat ploegen de wedstrijden tegen ons vrezen."

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner