18.02.2015 20:18

Schalke 04 doet direct beroep op Huntelaar

In de competitie is Klaas Jan Huntelaar niet inzetbaar bij Schalke 04 vanwege een schorsing. De spits mag wel spelen in de Champions League en de Duitsers hebben hem in de achtste finale tegen Real Madrid nodig, blijkt. Huntelaar heeft in het heenduel met de Madrilenen meteen weer een basisplaats.

Ten opzichte van het verloren competitieduel met Eintracht Frankfurt is de basis van Schalke 04 op vier plaatsen gewijzigd. In de defensie van Real Madrid keert Pepe terug van een blessure. Hij vormt met Raphaël Varane, Marcelo en Dani Carvajal de verdediging. Dat betekent dat Arbeloa en Nacho genoegen moeten nemen met een plek op de bank. Zij verschenen zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Deportivo La Coruña nog wel aan de aftrap.

Op het Madrileense middenveld debuteert het 22-jarige nieuwe talent Lucas Silva. Hij kwam vorige maand over van Cruzeiro EC. Voorin komt Real Madrid voor de dag met het gevreesde trio Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. Trainer Carlo Ancelotti kan woensdagavond sowieso niet beschikken over het geblesseerde vijftal Sergio Ramos, James Rodríguez, Luka Modrić, Fábio Coentrão en Sami Khedira .

Volg de wedstrijd vanaf 20.45 uur LIVE.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner