19.02.2015 11:23

Huntelaar positief gestemd ondanks blessure

Klaas Jan Huntelaar van Schalke 04 zit met de handen in z'n haar tijdens het competitieduel met VfB Stuttgart. (06-12-2014)
Klaas Jan Huntelaar van Schalke 04 zit met de handen in z'n haar tijdens het competitieduel met VfB Stuttgart. (06-12-2014)

Klaas Jan Huntelaar viel woensdagavond tijdens het Champions League-duel met Real Madrid voortijdig uit. Gevreesd werd voor een zware blessure, maar dat lijkt enigszins mee te vallen. 

"De komende dagen moeten we even kijken hoe het gaat, maar het is gelukkig niets ernstigs. Ik ben wel positief gestemd", vertelt de aanvaller aan Voetbal International. Huntelaar mist het aankomende competitieduel met Werder Bremen wegens een schorsing. Daarna hoopt de spits weer in actie te komen. "Even afwachten hoe het met de pijn gaat, maar ik voorzie geen problemen."

"Ik had eerst veel pijn", vervolgt de spits van Schalke 04 zijn aanvaller. "Het was een frontale botsing en door de harde klap schrok iedereen. Ikzelf eerst ook wel, maar ik had al snel het idee dat er niets kapot zou zijn. Dat bleek gelukkig ook zo. Ik denk niet dat dit lang gaat duren." Na de botsing bleef Huntelaar nog een aantal minuten op het veld, maar daarna moest hij zich alsnog laten vervangen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner