24.02.2015 20:16

Milner vervangt geschorste Yaya Touré

Omdat Yaya Touré in november voor drie wedstrijden geschorst werd in de Champions League, moet Manchester City het nog altijd zonder hem stellen. Vanavond zit hij het laatste deel van zijn schorsing uit en zal hij vervangen worden door Milner.

Op het middenveld van Manchester City wordt Fernandinho vervangen door Fernando en ook achterin heeft Pellegrini twee wijzigingen in petto ten opzichte van afgelopen weekend: Demichelis en Clichy vervangen Mangala en Kolarov. Het lijken vooral tactische wissels te zijn. Vorig jaar werd er tegen FC Barcelona nog gekozen voor een opstellingen met vier middenvelder en één spits, dit jaar lijkt Manchester City de Spanjaarden te gaan bestrijden met en 4-4-2 of zelfs 4-2-2-2 formatie.

Ook bij FC Barcelona zijn er een aantal wijzigingen. Vanavond staat Ter Stegen weer onder de lat, afgelopen weekend was dat nog Bravo. Daarnaast staat Mascherano weer in de verdediging, waardoor Mathieu op de bank plaats moet nemen. Tot slot krijgt Rakitić de voorkeur boven Rafinha.

Deze wedstrijd is LIVE te volgen. 

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner