26.02.2015 17:17

Brenet en Maher beginnen tegen Zenit

PSV spits Luuk de Jong (r.) komt net te laat en Zenit St. Petersburg keeper Yuri Lodygin (L) kan de bal pakken. (19-02-2015)
PSV spits Luuk de Jong (r.) komt net te laat en Zenit St. Petersburg keeper Yuri Lodygin (L) kan de bal pakken. (19-02-2015)

Joshua Brenet begint donderdagavond in de returnwedstrijd in en tegen Zenit St. Petersburg op de rechtsback positie. Ook Adam Maher, vorige week bankzitter, staat aan de aftrap.

Philip Cocu kan vanavond in het duel met Zenit St. Petersburg niet beschikken over de twee verdedigers Santiago Arias en Karim Rekik. De coach van de Eindhovenaren wil geen risico nemen met het tweetal in aanloop van de topper tegen Ajax van aanstaande weekend. Brenet, net als Maher bankzitter in de eerste confrontatie tussen deze twee ploegen, start op de positie van Arias. Maher start op het middenveld en dat gaat ten koste van Oscar Hiljemark.

Terwijl coach Andre Villas-Boas niet plaatsneemt op de bank bij Zenit St. Petersburg wegens een schorsing, keert er wel een speler terug op de bank. Alexandr Kerzhakov, topscorer van Zenit in Europa met 27 goals, keert terug na een blessure. Hij begint op de bank. Datzelfde geldt ook voor de Italiaan Domenico Criscito. Hij begon vorige week in Eindhoven in de basis, maar vanwege een griep afgelopen week is hij niet helemaal fit voor negentig minuten voetbal in Rusland.

De wedstrijd kun je hier LIVE volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner