10.03.2015 23:29

Huntelaar: "We geloofden in een wonder"

Met iets meer geluk had Schalke 04 dinsdagavond Real Madrid op eigen veld kunnen onttronen als titelhouder in de Champions League. Dat was de stellige overtuiging van Klaas-Jan Huntelaar, die namens de Duitse ploeg twee keer scoorde in het spektakelstuk (3-4, na 0-2 in Duitsland). "We geloofden in een wonder", liet de trefzekere spits bij de NOS weten. "Zo hebben we ook gevoetbald. We waren in de slotfase nog dicht bij 3-5, maar helaas wilde die laatste goal niet vallen."

Huntelaar verbaasde zich over het stuurloze spel van Real Madrid, zijn vroegere club. "Voetballend konden ze er moeilijk uitkomen, ook omdat we meteen druk zetten. Real speelde ook niet zo zelfverzekerd. Het publiek keerde zich zelfs tegen de eigen ploeg."

Ondanks de uitschakeling had Huntelaar ook nog wel een beetje genoten van zijn rentree in Bernabeu. "Het was mooi om hier weer eens te zijn. De grasmat was weer perfect. Ja, mijn twee doelpunt zat er ook heerlijk in. Dit stadion is voor mij het mooiste om in te spelen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner