12.03.2015 08:28

Van der Wiel vol onbegrip in Londen

Gregory van der Wiel mocht woensdagavond in de spectaculaire wedstrijd tegen Chelsea (2-2, na verlenging) slechts een paar minuten meedoen bij Paris Saint-Germain. Dat stemde de vleugelverdediger in Londen een tikje somber. "Ik heb geen idee waarom ik ernaast stond", liet hij bij de NOS weten.

"Ik heb niets van de trainer gehoord. Maar zo hoort het niet, vind ik. Dit zijn juist de wedstrijden die je wilt spelen. Voor mij was het ook een verrassing dat ik geen basisspeler was. Voor mij is dat niet gebruikelijk, maar hier was het nu wel even het geval."

De sensationele kwalificatie voor de kwartfinales van Paris SG, na 1-1 in Parijs, noemde Van der Wiel verdiend. "Het was een gekke wedstrijd. We komen met tien man twee keer sterk terug van een achterstand. De rode kaart voor Zlatan vond ik niet terecht. Zo erg was het volgens mij niet. Hij wilde zijn tegenstander niet opzettelijk een blessure bezorgen ofzo. Maar Chelsea kon ook met elf tegen tien man het spel niet maken. Ze bleven op de counter spelen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner