20.03.2015 11:17

Directeur Feyenoord-tegenstander door stof

Het rommelt bij AS Roma. Na de uitschakeling in de Europa League moet sportief directeur Walter Sabatini door het stof. Hij neemt de verantwoordelijkheid voor de uitschakeling.

In Rome was Fiorentina donderdag met 0-3 te sterk en dat was ruim voldoende na het gelijkspel (1-1) in het heenduel. De blamage werd niet gepikt door de supporters van de Romeinen. Zij gingen al tijdens de wedstrijd verhaal halen bij de clubleiding. 

"De fans zijn vrij om hun mening te uiten. Wij zijn verantwoordelijk voor dit team. Naar die verantwoordelijkheden moeten we kijken. Het team en de coach betalen de nu de prijs voor de fouten die ik heb gemaakt", zegt Sabatini op de website van Roma. 

"In januari heb ik een fout gemaakt. De ploeg had voorin versterking nodig en de keuzes die ik heb gemaakt hebben geen effect gehad. Ik neem alles op me voor deze fouten", gaat de directeur verder, die niet wil vertrekken. "Niemand verlaat het schip. Nu stoppen is ontsnappen en dat wil ik niet."

AS Roma schakelde in de zestiende finale Feyenoord nog uit in de Europa League. Nu de club zelf is uitgeschakeld richt Roma zich op de tweede plaats in de Serie A. In de Coppa Italia werd AS Roma ook al uitgeschakeld door Fiorentina.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner