20.03.2015 15:51

Ajax mag niet te lang treuren van De Boer

Trainer Frank de Boer van Ajax geeft zijn spelers nog tot zaterdag om te treuren over de uitschakeling in de Europa League. "Vanaf morgen moet de focus volledig op ADO", zei de coach vrijdag. De Boer sprak van een gelaten stemming. "We wilden graag iets moois bereiken en dat is niet gelukt. Dit teleurstellende gevoel zal nog wel even blijven hangen, maar we zullen het snel een plekje moeten geven."

Nicolai Boilesen en Daley Sinkgraven kwamen niet helemaal ongeschonden uit de wedstrijd tegen Dnipro Dnipropetrovsk van donderdag, maar De Boer denkt het tweetal zondag gewoon op te kunnen stellen. De coach denkt niet dat Ajax op een makkelijke thuiszege kan rekenen. "ADO heeft de laatste jaren bewezen het ons zeer lastig te kunnen maken, zowel uit als thuis."

Het feit dat Ajax na een verlenging werd uitgeschakeld door Dnipro Dnipropetrovsk zal met positieve gevoelens zijn ontvangen bij de supporters van ADO Den Haag. De slijtageslag kan alleen maar in het voordeel van de residentieclub werken.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner