27.03.2015 19:56

Druk schema zorgt voor blessure bij Lukaku

Deze week werd bekend dat Romelu afhaakte bij het nationale elftal van België. De spits van Everton heeft hamstringklachten en zijn trainer bij Everton denkt dat het aan het drukke schema van zijn ploeg ligt. Lukaku speelde dit seizoen al meer dan veertig duels.

"Lukaku wordt de komende dagen behandeld en dan zien we wel hoe het zich ontwikkelt. Het is een kleine blessure aan de hamstring, door het aantal wedstrijden dat we recent gespeeld hebben", licht trainer Roberto Martínez toe op de clubwebsite van de club uit de Premier League.

"We zijn positief vanwege de manier waarop Romelu normaal gesproken op zulke behandelingen reageert.Het is te vroeg om te zeggen hoelang hij uitgeschakeld zal zijn." Everton kwam dit seizoen ver in de Europa League en Lukaku maakte alles mee in de Europese competitie. In negen wedstrijden scoorde hij acht keer. Ditzelfde aantal haalde hij ook in de Premier League, maar dan in dertig wedstrijden. In totaal komt de Belgische spits op 42 wedstrijden uit dit seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner