13.04.2015 19:12

Real Madrid op volle sterkte in stadsderby

Coach Carlo Ancelotti van Real Madrid kan dinsdagavond in de eerste wedstrijd tegen aartsrivaal Atlético Madrid in de kwartfinales van de Champions League over zijn sterkste selectie beschikken.

"Ik heb het geluk dat ik voor zo'n belangrijk duel op iedereen kan rekenen", gaf de Italiaanse oud-international maandag te kennen. Hij kan ook weer een beroep doen op de supersnelle Welshman Gareth Bale, die afgelopen zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Eibar (3-0) nog ontbrak door een lichte blessure. "Hij is honderd procent fit", verzekerde Ancelotti.

Real Madrid, titelhouder in de Champions League, wist dit seizoen in zes duels nog niet te winnen van landskampioen Atlético Madrid. "We zullen al onze individuele kwaliteiten nodig hebben om eindelijk eens Atlético te verslaan. Ik verwacht een wedstrijd in een hoog tempo, met vooral veel snelheid in de voorste linies", zo blikte Ancelotti vooruit. "Moed en karakter zullen ook een grote rol spelen in deze wedstrijd. Mijn team beschikt daarover."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner