14.04.2015 11:19

Italiaan Chiellini onderschat AS Monaco niet

Giorgio Chiellini (l.) deelt een beuk uit aan Cristian Rodríguez (r.) tijdens het bekerduel Parma - Juventus. (28-01-2015)
Giorgio Chiellini (l.) deelt een beuk uit aan Cristian Rodríguez (r.) tijdens het bekerduel Parma - Juventus. (28-01-2015)

De Champions League is terug. Juventus neemt het dinsdagavond in eigen huis op tegen AS Monaco. Giorgio Chiellini respecteert Monaco, maar is van mening dat Juventus klaar is voor de strijd.

"We hebben respect voor Monaco, maar we zijn er klaar voor", vertelt Chiellini op de clubsite van Juventus. "Onze groep is een stuk volwassener dan twee jaar geleden. We zijn klaar om een goede prestatie neer te zetten. We zullen ons niet zo snel meer laten afleiden en we zullen onze tegenstander zeker niet onderschatten."

Chiellini weet wat Juventus te wachten staat. "Monaco is een team met aan de ene kant veel ervaring en aan de andere kant veel jonge talenten. Ze spelen redelijk constant en hebben bovendien veel zelfvertrouwen", aldus Chiellini, die in Andrea Raggi een oude bekende tegenkomt. "Ik ken Andrea al heel lang. We hebben zelfs samengespeeld bij Jong Italië. Ik ben blij voor hem dat hij bij Monaco wekelijks zijn kwaliteiten kan etaleren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner