14.04.2015 22:01

Angstige Blanc: "Messi is niet te stoppen"

De Champions League laat nu alweer zien dat het de mooiste competitie in de wereld is. Met affiches als Atlético Madrid - Real Madrid en Paris Saint-Germain - FC Barcelona zijn het fijne weken voor de voetbalfans. Laurent Blanc maakt zich echter zorgen.

De trainer van Paris Saint-Germain, de huidige koploper in de Franse competitie, weet dat hij met Lionel Messi een hele goede speler tegenover zich krijgt in de kwartfinale van het kampioenenbal. "Messi is niet te stoppen, maar we moeten ons niet alleen op hem focussen", vertelt de oud-international tijdens de persconferentie. 

"Wat kun je nog zeggen over Messi? Hij is één van de beste voetballers die we ooit hebben gezien. Als hij er veertig maakt, heeft hij een slecht seizoen", beseft Blanc zich. De trainer staat woensdagavond in eigen huis tegenover FC Barcelona en de Fransman heeft wel een idee hoe hij een resultaat kan behalen.

"Het heeft geen nut om een mannetje op hem te zetten, we zullen het als collectief moeten doen. We moeten agressief verdedigen, alleen dan kunnen we Barcelona afstoppen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner