15.04.2015 15:49

Mandžukić stellig: "Ik ben niet gebeten"

Mario Mandžukić is dinsdag tijdens de Champions League-wedstrijd tegen stadgenoot Real Madrid (0-0) niet gebeten door verdediger Daniel Carvajal. De geruchten daarover hielp de Kroatische spits van Atlético, die in de tweede helft wel een bloedende hoofdwond opliep tijdens een duel, zelf via Twitter uit de wereld.

"Goede dag. De wedstrijd was gisteren heel zwaar. Beide teams gaven alles, maar wat mij betreft was er geen sprake van hoogoplopende ruzie. En ik ben ook niet gebeten of zo." Carvajal had de aantijging dat hij zijn tanden in de onderarm van de Kroaat had gezet een uur na de wedstrijd al ontkend.

Het Champions Leagued-duel in Vicente Calderón was alweer de zevende ontmoeting tussen Atlético Madrid en Real Madrid. De Spaanse Supercup en beker worden uitgevochten in een dubbele ontmoeting, terwijl ook in de competitie er al twee keer tegen elkaar werd gespeeld. Real Madrid wist dit seizoen nog geen enkel duel te winnen van Atlético Madrid. Wel werd er inmiddels drie keer gelijkgespeeld. Real Madrid krijgt volgende week een nieuwe kans op een overwinning op de rivaal.

Voetbal.com/ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner