15.04.2015 19:58

Martins Indi in de basis tegen Bayern München

Bruno Martins Indi viert zijn eerste treffer voor FC Porto tijdens de competitiewedstrijd FC Porto - SC Braga. (05-10-2014)
Bruno Martins Indi viert zijn eerste treffer voor FC Porto tijdens de competitiewedstrijd FC Porto - SC Braga. (05-10-2014)

Oranje-international  Bruno Martins Indi mag vanavond zijn opwachting maken in de basiself. Bij zijn huidige team FC Porto vervangt de geblokte verdediger de geblesseerde Marcano. Ondanks dat Martins Indi de laatste tijd veel op de reservebank plaats moet nemen heeft de oud speler van Feyenoord al veel minuten gemaakt in het kampioenenbal.

Verder keert aanvalsleider Jackson Martínez terug in de beginopstelling. De Colombiaanse goalgetter start in de basis na een kleine blessure. Dit gaat ten koste van Vincent Aboubakar. Verder zijn er weinig verrassingen bij de Portugezen.

Coach Pep Guardiola van Bayern München kan weer beschikken over Jérôme Boateng. De verdediger ontbrak onder andere afgelopen competitiewedstrijd door een blessure. De terugkeer van de Duitse Boateng betekent een plaats op het middenveld voor Philipp Lahm. Boateng zal samen met de Braziliaan Dante het hart van de verdediging vormen. 

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner