16.04.2015 21:19

Update: De Guzmán valt weg bij SSC Napoli

Vfl Wolfsburg start in de heenwedstrijd van de kwartfinale uit de Europa League in eigen huis met André Schürrle in de basis. De aanvallende middenvelder moest de laatste twee competitiewedstrijden genoegen nemen met een plek op de bank. Tegen Napoli mag hij vanavond zijn opwachting maken in de basis, op het vijf mans middenveld van de Duitsers. Bas Dost, die afgelopen weekend met twee assists belangrijk was voor Wolfsburg, staat voor deze vijf middenvelders in de punt van de aanval

Bij SSC Napoli ontbreekt de Nederlander Jonathan de Guzmán in de selectie. De middenvelder van Oranje, die afgelopen weekend nog negentig minuten op de bank zat tegen Fiorentina, hoeft vanavond wederom niet op speelminuten te rekenen.

In de basisopstelling van Napoli staan vier andere namen dan in de wedstrijd van afgelopen zondag. Onder  anderen Gokhän Inler, Marek Hamsik en Miguel Britos staan straks aan de aftrap. Naast deze vier nieuwe namen staat Dries Mertens wederom in de basis. De Belgische buitenspeler zal met zijn bekende voorzetten spits Gonzalo Higuaín in stelling moeten gaan brengen, die in de punt van de aanval staat opgesteld.

Update: 16-04-2015: 21:19: 

Wie hoopte op twee Nederlanders tijdens VfL Wolfsburg - SSC Napoli kwam bedrogen uit. Bij de Duitser stond Bas Dost weliswaar in de basisopstelling, maar bij Napoli moest Jonathan de Guzmán geblesseerd afhaken. De Nederlander zit niet bij de selectie op de donderdagavond.

Vanaf 21.05 is deze wedstrijd LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner