18.04.2015 15:57

Kroos herkent gevaar in Europese stadsderby

Real Madrid en Atlético Madrid stonden dinsdagavond in de Champions League voor de zevende keer tegenover elkaar dit seizoen. De Koninklijke wist niet te scoren op bezoek bij de stadsgenoot, waardoor Toni Kroos beseft dat uitschakeling op de loer ligt.

"We hadden moeten winnen bij Atlético Madrid", beseft de Duitse aankoop zich tegenover AS. "Het zou niet onterecht zijn, maar we moeten het resultaat accepteren. Het gelijkspel is een gevaarlijke uitslag voor ons met de huidige regelgeving rondom de uitdoelpunten", beseft Kroos zich. Als Atlético Madrid één keer scoort in de return, moet Real Madrid meteen twee keer scoren om door te bekeren in de Champions League.

Kroos speelde  dit seizoen al het indrukwekkende aantal van 45 wedstrijden in het shirt van Real Madrid. Hij verbond zich voor een lange periode aan de Spanjaarden en is dan ook niet van plan om snel te vertrekken. "Het is mijn intentie om een lange tijd bij de club te blijven. Ik heb een vijfjarig contract getekend en ben erg gelukkig hier."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner