19.04.2015 19:45

PSG zonder sterkhouder naar Barcelona

Paris Saint-Germain moet het ook tijdens de return tegen FC Barcelona in de kwartfinale van de Champions League stellen zonder Thiago Motta. De middenvelder is nog niet hersteld van de hamstringblessure die hem vorige week al aan de kant hield tijdens de verloren thuiswedstrijd (1-3).

Aanvoerder Thiago Silva, die woensdag al na twintig minuten geblesseerd uitviel, zit net als Gregory van der Wiel wel bij de groep die naar Spanje reist.

De Braziliaanse verdediger bleef zaterdag uit voorzorg aan de kant tijdens de gewonnen competitiewedstrijd tegen Nice, maar kan in Camp Nou spelen. Dat geldt ook voor topschutter Zlatan Ibrahimoviç en middenvelder Marco Verratti, die het eerste duel misten vanwege een schorsing. Serge Aurier zit dinsdag zijn tweede van drie wedstrijden schorsing uit, vanwege zijn verbale aanval op scheidsrechter Björn Kuipers.

Paris-Saint Germain kreeg in het heenduel met 1-3 klop van Barcelona. In Spanje moet het zien te proberen die schade te herstellen. De winnaar van het duel gaat naar de halve finale van de Champions League. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner