21.04.2015 20:01

Ibrahimović keert terug in basisformatie PSG

Zlatan Ibrahimović heeft zijn schorsing uitgezeten en keert terug in de punt van de aanval bij Paris Saint Germain. Laurant Blanc kan ook weer beschikken over Marco Verratti. De Italiaan keert net als Ibrahimović terug in de basisopstelling.

Vorige week in Parijs stond Ezequiel Lavezzi in de voorhoede geposteerd, naast Edison Cavani. Vanavond moet begint Lavezzi op de bank, want Zlatan Ibrahimović heeft zijn schorsing uitgezeten en keert uiteraard direct terug in de basis bij de Fransen. De van de schorsing teruggekeerde Marco Verratti begint ook in de basis, dit gaat ten koste van Adrian Rabiot. Omdat Thiago Silva geblesseerd raakte in de vorige ontmoeting, begint David Luiz in het hart van de verdediging. De enige Nederlander op het veld, Gregory van der Wiel heeft ook een basisplek. Hij start op de rechts achterin.

Luis Enrique ziet, net als Laurant Blanc, ook een geschorste speler terugkeren. Dani Alves neemt zijn plek rechts achterin weer in. Dit gaat ten koste van Martín Montoya, die vorige week in Parijs nog als rechtsback begon. Er was in aanloop van de wedstrijd enige twijfel over de fitheid van Andrés Iniesta, maar de middenvelder is fit genoeg om te beginnen aan de wedstrijd. Thomas Vermaelen was in eerste instantie bij de 23-koppige voorselectie gehaald, maar de Belg is nog niet helemaal fit. Daarom zit niet hij, maar Sergi Roberto op de bank als vervanger van Jérémy Mathieu.

De wedstrijd is hier live te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner