03.05.2015 11:45

Benatia: "Negentig minuten lang geen respect"

De Champions League gaat richting de laatste wedstrijden en daarmee worden de affiches ook aantrekkelijker. Bayern München neemt het in de halve finale op tegen FC Barcelona. Medhi Benatia gaat in de komende negentig minuten geen vrienden maken.

De verdediging van de Duitse landskampioen staat hoogstwaarschijnlijk tegen het beruchte MSN. Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar zijn de aanvallers van de Spaanse koploper. "Tegen Suárez heb ik al eens gespeeld met Udinese in de Europa League, toen hij voor Liverpool speelde. Tegen Messi en Neymar heb ik nog nooit gespeeld, maar eens moet de eerste keer zijn", vertelt de verdediger aan Der Kicker.

"Persoonlijk respecteer ik ze, maar dat gaat niet op voor de komende negentig minuten op het veld. Er zal geen respect zijn", is de Marokkaan strijdvaardig. "We zullen alles doen om ons te kwalificeren voor de finale van de Champions League. Dit is een geweldige wedstrijd en we zijn in staat om hier een goed resultaat te behalen. We moeten er gewoon in geloven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner