05.05.2015 10:17

Tévez wil fouten beperken bij Juventus

Geoffrey Kondogbia (l.) probeert er alles aan te doen om Carlos Tévez (r.) af te stoppen tijdens AS Monaco - Juventus. (22-04-2015)
Geoffrey Kondogbia (l.) probeert er alles aan te doen om Carlos Tévez (r.) af te stoppen tijdens AS Monaco - Juventus. (22-04-2015)

Carlos Tévez is misschien wel dé smaakmaker van Juventus. De Argentijn voelt veel vertrouwen van zijn ploeggenoten en de technische staf en kan daardoor optimaal presteren. Tévez heeft dan ook veel vertrouwen in de tweeluik met Real Madrid.

"Ik voel het vertrouwen van de directie, de technische staf en mijn ploeggenoten", aldus Tévez op de clubsite van Juventus. "Daardoor voel ik me belangrijk en als een speler zich gewaardeerd voelt dan geeft hij alles voor de ploeg. Ik geef daarom altijd honderd procent voor deze club."

Tévez weet dat het lastig gaat worden tegen Real Madrid, maar denkt dat Juventus niet kansloos is. "Ik denk dat het een moeilijke, maar open halve finale zal worden. Beide wedstrijden zullen belangrijk zijn en ik denk dat er op voorhand niet een duidelijke favoriet is. Het team dat de minste fouten maakt zal de finale bereiken." De laatste keer dat Juventus in de finale stond was op 28 mei 2003. AC Milan was toen na strafschoppen te sterk voor Juventus.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner