14.05.2015 10:46

Chiellini: "Je kan 'm misschien wel geven"

Juventus kwalificeerde zich woensdagavond voor de finale van de Champions League, maar bijna had de Italiaanse kampioen die finale niet gehaald. Giorgio Chiellini beging namelijk een lichte overtreding, waardoor Real Madrid een strafschop kreeg.

In tegenstelling tot afgelopen weekend tegen Valencia wist Cristiano Ronaldo tegen Juventus de penalty wel te verzilveren. "Tijdens de wedstrijd leek het me een overdreven beslissing, maar na het zien van de beelden: er is contact met James Rodríguez, dus de scheidsrechter kan 'm misschien wel geven", citeert Voetbal International de verdediger van Juventus. 

Chiellini zag vervolgens Álvaro Morata de gelijkmaker op het scorebord zetten, waardoor Juventus alsnog naar de finale gaat. "Hoe dan ook: we zijn er ook van overtuigd dat we kunnen winnen van FC Barcelona in Berlijn. We hebben namelijk getoond de verdiende finalist te zijn", aldus Chiellini, die uitkijkt naar het treffen met FC Barcelona. "Het is namelijk de mooiste en belangrijkste wedstrijd van mijn loopbaan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner