29.05.2015 12:27

Rekik: "Liever een EK dan een songfestival"

Guyon Fernandez (l.) heeft het tijdens NAC Breda - PSV niet makkelijk met Karim Rekik. De verdediger van PSV houdt de spits hier van de bal. (03-02-2015)
Guyon Fernandez (l.) heeft het tijdens NAC Breda - PSV niet makkelijk met Karim Rekik. De verdediger van PSV houdt de spits hier van de bal. (03-02-2015)

Karim Rekik weet nog niet of hij volgend seizoen ook verdediger is van PSV. De jonge huurling van Manchester City heeft het prima naar zijn zin in Eindhoven, maar wil niet langer meer huurling zijn.

Er zijn drie opties: dat PSV hem koopt, dat een andere club hem koopt of dat hij verlengt bij Manchester City. "Die drie opties zijn er nog steeds. Ik wil niet meer verhuurd worden, maar kijken waar ik vast bij een club kan spelen. PSV is een mooie club. We hebben mooie jaren achter de rug en de Champions League is een mooie uitdaging. Maar mijn toekomst is nog onzeker. Meer kan ik er niet over zeggen."

De verdediger wil ook nog wel even reageren op zijn hilarische song tijdens het kampioensfeest. Hij zong toen Karim Rekiki, Karim Rekik. "Ik vind het allemaal hartstikke grappig", zegt Rekik tegen Goal. Hij kreeg ook het plaatje doorgestuurd dat hij als joker ingezet zou worden bij het Songfestival. "Iedereen mag er verder iets van vinden. Ik krijg positieve en negatieve reacties." Met het Nederlands elftal hoopt Rekik zich te plaatsen voor het EK. "Liever een EK dan een Songfestival", lacht hij.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner