06.06.2015 20:28

Clasie: "Dit is een waarschuwing voor ons"

Jordy Clasie heeft nog steeds vertrouwen in een winstpartij tegen Letland. De kleine middenvelder speelt met Oranje tegen de Letten en ondanks het verlies tegen de Verenigde Staten denkt hij dat het Nederlands elftal gewoon wint.

Tegen de Verenigde Staten verloor Oranje met 3-4, terwijl het vlak voor tijd nog met 3-2 voor stond. "Het was een zware wedstrijd, ook het weer speelde daarin mee. Maar dat is geen excuus", zegt de aanvoerder van Feyenoord tegen RTV Rijnmond. "Vandaag was een waarschuwing voor ons. Het is lekker als je oefenwedstrijden wint, maar we hebben genoeg kwaliteit om tegen Letland te winnen."

Clasie weet waar de nederlaag door is ontstaan. "Ik denk dat het gewoon aan de scherpte lag. De kansen en goals werden te gemakkelijk weggegeven", aldus de middenvelder. "Tevreden? Niet helemaal'', klonk het zachtjes. ''Ik heb wel een aantal goede ballen kunnen geven, maar ik kijk eerst naar de momenten waarbij ik de bal verlies. Dat zijn belangrijkere momenten en voor mij mijn mindere punten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner