09.06.2015 10:31

Cillessen: "Dit mag niet meer gebeuren"

Jasper Cillessen baalt na afloop van het oefenduel Nederland - Verenigde Staten. (05-06-2015)
Jasper Cillessen baalt na afloop van het oefenduel Nederland - Verenigde Staten. (05-06-2015)

Het heeft flink gedonderd bij Oranje de afgelopen dagen. De nederlaag tegen de Verenigde Staten (3-4, red.) is slecht gevallen binnen de groep, waardoor er harde woorden zijn gevallen tijdens de bespreking.

"Ja, maar het was wel duidelijk. En daar gaat het om. Iedereen weet nu waar het om gaat en wat er vooral níét meer moet gebeuren", aldus Ajax-doelman Jasper Cillessen tegenover FOX Sports. De sluitpost heeft de beelden niet bekeken. "Deze wedstrijd heb ik even overgeslagen, omdat ik toch een fijn weekend wilde hebben. Ik speelde persoonlijk een lekkere wedstrijd, maar daar koop je niks voor. Je verliest en krijgt er vier tegen, dat was voor mij voor het eerst dit jaar."

Cillessen weet wat er mis is gegaan tegen de Verenigde Staten. "We kwamen afspraken niet na. We lieten onze man lopen, waardoor zij in overtal kwamen en het uitspeelden. Dat werd in het veld niet gecorrigeerd, laten we hopen dat dat tegen Letland - als het zover komt - wél het geval is. We moeten elkaar gewoon op dat soort zaken aanspreken. Dat hebben we nu gedaan en blijven we deze week doen. Dit mag niet meer gebeuren. En we laten het ook niet meer gebeuren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner