12.06.2015 11:40

Bale: "Geloven in onze kansen tegen België"

Gareth Bale verwacht hoge ogen te kunnen gooien met Wales tegen België. De rappe aanvaller van Real Madrid hoopt in zijn vijftigste interland een mooi resultaat neer te zetten tegen de Rode Duivels.

"Dat ik mijn vijftigste interland speel, is een leuk detail, maar dat maakt me niet heel veel uit. Als de wedstrijd eenmaal bezig is, verdwijnt dat in het achterhoofd. Ik ben alleen bezig met de wedstrijd tegen de Belgen. We willen het goed doen en gaan alles geven", aldus de Welshman tegenover Sporza.

"We hebben veel tijd met de voltallige selectie kunnen doorbrengen om aan automatismen te werken. Het plan is duidelijk, nu is het zaak om het goed uit te voeren. Het vertrouwen is groot en we hebben hard gewerkt. Doorheen de jaren heen hebben we ups en downs gehad, maar nu staan we er."

België is de nummer twee van de FIFA-ranking. Bale weet dat België moeilijk te kloppen is. "Het wordt allesbehalve een gemakkelijke wedstrijd. Ze staan niet voor niets tweede op de FIFA-ranking. De Belgen hebben een geweldig team, maar ook wij hebben heel wat kwaliteit. Het wordt een heel moeilijke wedstrijd, maar we geloven in onze kansen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner