15.06.2015 13:34

Sneijder: "Zijn we aan onze stand verplicht"

Jubel bei Wesley Sneijder
Jubel bei Wesley Sneijder

Oranje won afgelopen weekend met 2-0 van Letland en blijft zo in de race voor het EK 2016. Als het aan Wesley Sneijder ligt, dan plaatst het Nederlands elftal zich direct voor het toernooi in Frankrijk.

"Dat zijn we aan onze stand verplicht", vertelt de middenvelder aan De Telegraaf. Sneijder was lovend over zijn ploeggenoten. "Het was heel positief dat we vanuit de discipline bleven spelen. We mogen met z’n allen tevreden zijn. We wisten van tevoren dat het een lastige wedstrijd zou worden. En het bleek inderdaad moeilijk om voorin de vrije mensen te vinden, want Letland zat kort op de man."

De middenvelder van Galatasaray kreeg een aantal tikken te verwerken en hield een aantal blauwe plekken over aan het duel met Letland. "Met een blessure de vakantie in, dat is het laatste wat je wilt", vervolgt Sneijder zijn verhaal. "Maar ik voel me goed, ben intussen weer een jaartje ouder, maar ik ben fit." Begin september komt Oranje weer in actie. Het Nederlands elftal krijgt op 3 september bezoek van IJsland en speelt op 6 september in Konya tegen Turkije. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner