14.07.2015 22:16

Club van Lukoki blameert zich tegen Moldaven

PFC Ludogorets Razgrad heeft zich dinsdagavond voor eigen publiek geblameerd in de kwalificatie voor de Champions League. De Bulgaarse kampioen verloor in de tweede voorronde van FC Milsami uit Moldavië: 0-1.

Alexandru Antoniuc maakte in Razgrad vlak voor rust de enige treffer. Virgil Misidjan (ex-Willem II) speelde bij Ludogorets van begin tot eind mee. Jody Lukoki, overgenomen van PEC Zwolle, ontbrak nog. De return is over een week in Orhei, waar het plaatselijke stadionnetje 3023 toeschouwers plaats kan bieden.

Ludogorets was vorig seizoen nog een vreemde een in de bijt in de groepsfase van de Champions League. Via drie voorrondes met wedstrijden tegen F91 Dudelange (Luxemburg), Partizan (Servië) en Steaua Boekarest (Roemenië) bereikten de Bulgaren de groepsfase.

Daarin verweerde Ludogorets zich dapper tegen Real Madrid, Liverpool en FC Basel. Het thuisduel met FC Basel werd winnend afgesloten (1-0) en Liverpool werd in eigen huis ook knap op gelijkspel gehouden (2-2). Daarmee eindigde het avontuur wel en een nieuw avontuur in het miljoenenbal is op dit moment ver weg.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner