06.08.2015 22:53

Bosz: "Dat ging natuurlijk niet lukken"

Vitesse kan volgens trainer Peter Bosz het Europees toneel met opgeheven hoofd verlaten. De coach moest met de Arnhemmers twee keer zijn meerdere erkennen in Southampton, dat donderdag in de voorrondes van de Europa League met 2-0 won. Het eerste duel eindigde in 3-0.

Bosz zag dat Vitesse door Graziano Pellè al snel op achterstand kwam. "Toen moesten we vijf keer scoren om door te gaan, dat ging natuurlijk niet meer lukken. We hebben er wel nog een wedstrijd van gemaakt. Het was beter dan vorige week", constateerde hij. "Buiten de goal hebben we voor rust ook weinig weggegeven. Ik denk dat we ons met opgeheven hoofd op de eredivisie kunnen richten."

Erwin Koeman, die vanwege de achillespeesblessure van zijn broer Ronald namens Southampton de pers te woord stond, was blij dat zijn ploeg snel op voorsprong kwam. "Al wordt het soms wat moeilijk om je daarna nog te focussen. We werden ook slordig, maar hebben goed verdedigd." 

Hoe lang zijn broer, die woensdag op de training geblesseerd raakte, aan de kant staat, wist Erwin Koeman niet. "Ronald wordt vrijdag onderzocht, dan weten we meer."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner