26.08.2015 16:54

De Sutter gelooft in stunt tegen United

Club Brugge KV moet woensdagavond stunten tegen Manchester United om zich te plaatsen voor de Champions League. De Belgen moeten in het Jan Breydal Stadion een 3-1 nederlaag zien goed te maken. Een lastige opgave, maar niet onmogelijk volgens Tom De Sutter.

De Belgische spits speelt tegen Manchester United zijn laatste wedstrijd voor Club Brugge KV. De Sutter gaat namelijk bij het Turkse Bursaspor aan de slag. "Een 2-0 winst zou alvast een mooi afscheidscadeau zijn", tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van de spits.

"Voor mij was enkel de laatste goal (de 3-1 van Marouane Fellaini, red.) moeilijk om te accepteren. Wij maakten in die wedstrijd een paar kleine foutjes. 's Voormiddags had onze trainer ons nog voldoende theorie gegeven waar het niet mocht mislopen. Foutjes tegen teams als Manchester United worden echter genadeloos afgestraft", blikt de Belg terug op de heenwedstrijd in Manchester.

"Toch blijven we nog steeds geloven in de kwalificatie", blijft De Sutter strijdlustig. "In het voetbal is alles mogelijk. Waarom niet? Mochten we niet meer geloven in de kwalificatie dan zouden we beter niet starten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner