09.09.2015 14:45

Bruma extra hongerig naar Leeuwarden

Jeffrey Bruma dribbelt met de bal in het verloren (3-0) EK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal met Turkije. (06-09-2015)
Jeffrey Bruma dribbelt met de bal in het verloren (3-0) EK-kwalificatieduel van het Nederlands elftal met Turkije. (06-09-2015)

Jeffrey Bruma gaat zaterdagavond extra hongerig richting Leeuwarden. De verdediger van PSV verloor twee interlands met het Nederlands elftal en wil wat rechtzetten.

"Absoluut, ja. Na elk verlies wil je de draad zo snel als mogelijk weer oppakken. De eerstvolgende pot is nu tegen SC Cambuur. Dat maakt me nu extra hongerig, omdat ik niet van verliezen houd en alles wil winnen. Het moet komend weekend weer gaan gebeuren."

"Natuurlijk was het lastig. Alleen moet je weer vooruitkijken. Dat moeten we nu doen", vervolgt Bruma tegenover De Telegraaf. De verdediger heeft weinig moeite om de knop snel weer om te zetten. "Ik ben er goed in, om me weer voor te bereiden. Interlands, SC Cambuur-uit of Manchester United-thuis maakt dan niet zoveel uit. Ik heb er wel zin in."

Bruma verwacht een lastige avond in Leeuwarden. "SC Cambuur-uit is vaak lastig. We spelen daar in de avond op kunstgras. Maar daar moet gewoon gewonnen worden en het moet voor ons een driepunter zijn. Niets meer en niets minder. We hebben thuis tegen Feyenoord gewonnen en die lijn moeten we doortrekken. Als we tegen SC Cambuur punten laten liggen, heeft het in principe weinig zin gehad dat we tegen Feyenoord hebben gewonnen. We moeten zorgen dat er bij SC Cambuur gewonnen wordt en daarna kunnen we denken aan Manchester United."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner