10.09.2015 16:27

Narsingh: "Twee waardeloze wedstrijden"

PSV komt tegen FC Groningen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Luciano Narsingh viert zijn doelpunt op gepaste wijze. (16-08-2015)
PSV komt tegen FC Groningen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Luciano Narsingh viert zijn doelpunt op gepaste wijze. (16-08-2015)

Luciano Narsingh is het eens met de kritiek die Oranje kreeg na de twee nederlagen tegen IJsland (0-1) en Turkije (3-0). De PSV-aanvaller is schuldbewust.

Oranje werd na de twee nederlagen gefileerd door de media. Weinig spelers ontsprongen de dans, ook Narsingh niet. "Wat er met Oranje gebeurde laat ik nu achter me. De kritiek was terecht", erkent hij in gesprek met Omroep Brabant. "Het waren twee waardeloze wedstrijden, maar ik kan de tijd niet terugspoelen. Dus voor mij is het belangrijk om weer hard te werken en het bij PSV weer goed te doen."

PSV speelt de komende maand zeven duels. De eerste twee zijn tegen SC Cambuur (Eredivisie) en tegen Manchester United (Champions League). "Twee heel verschillende wedstrijden natuurlijk, maar het is niet lastig om ons eerst op Cambuur te focussen", aldus Narsingh. "We hebben goede zaken gedaan tegen Feyenoord en daar moeten we nu een vervolg op geven."

Toch kijkt de buitenspeler uit naar het duel met Manchester United. "Champions League is het hoogst haalbare, Manchester United is een echte topclub en met Memphis Depay hebben ze ook nog een oude clubgenoot. Dus dat wordt een hele mooie wedstrijd." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner