14.09.2015 11:09

"Als PSV top is kan het wellicht verrassen"

René van de Kerkhof kijkt met vertrouwen naar het duel tussen PSV en Manchester United in de Champions League. Het clubicoon denkt dat de 0-6 tegen SC Cambuur een goed voorteken is.

PSV won relatief gemakkelijk in Friesland. "Het was in mijn ogen een mooie generale repetitie voor de clash van dinsdag tegen Manchester United", aldus Van de Kerkhof tegen Omroep Brabant. "PSV speelde niet groots, ze werden ook geholpen door de vrij vroege penalty. PSV was daarna gewoon de betere ploeg en Cambuur kwam er niet aan te pas. PSV gaat nu richting de bovenste plaatsen."

Manchester United komt dinsdag mogelijk naar Eindhoven zonder Wayne Rooney. Hij is licht geblesseerd. Dat zou een meevaller zijn voor PSV, maar als voetballiefhebber wil Van de Kerkhof dat Rooney erbij is. "Als hij niet meespeelt dan is dat ergens wel zonde, maar als PSV top is en Manchester United wat minder dan zit er wellicht een verrassing in de lucht. Ze hebben natuurlijk een goede ploeg, maar zonder Rooney is het wel iets minder. Hij pikt toch altijd zijn doelpuntjes mee."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner