14.09.2015 17:24

Sneijder is blij met sterk Atlético Madrid

Met vijf punten uit vier wedstrijden is Galatasaray matig gestart in de Turkse competitie. Afgelopen zaterdag kon de landskampioen op eigen veld zelfs niet winnen van hekkensluiter Mersin Idmanyurdu (1-1). Toch rekent middenvelder Wesley Sneijder erop, dat zijn ploeg op korte termijn het juiste ritme vindt. De Nederlandse international hoopt dinsdag in de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid al op een positieve verrassing van Galatasaray.

"Ik vind het een voordeel dat we de groepsfase tegen zo'n sterke tegenstander beginnen", zei Sneijder (31) in zijn vooruitblik op het duel met de Spaanse topclub. "We zijn gebrand op een goed resultaat. Als team, maar ook individueel gezien, zijn we in staat Atlético te verslaan, zeker op eigen veld met de steun van onze fans."

Sneijder, bezig aan zijn vierde seizoen in Turkije, wimpelde de vragen over zijn aflopende contract af. "Ik wil me concentreren op mezelf en op de ploeg. Maar zoals ik al vaak heb gezegd, ik heb het hier goed naar mijn zin." Sneijder treft met Atlético direct op papier de meest sterke tegenstander. Naast Atlético zit ook SL Benfica en FK Astana in de poule.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner