15.09.2015 11:17

Ooijer ziet kansen: "Niks is onmogelijk"

André Ooijer heeft vertrouwen in PSV. Ooijer, die tegenwoordig werkzaam is op de commerciële afdeling van PSV, is van mening dat de Eindhovenaren een kans maken tegen Manchester United.

"Natuurlijk zijn de verschillen enorm, maar niks is onmogelijk", vertelt de oud-speler van onder meer PSV en Blackburn Rovers aan De Telegraaf. "Wij zijn toen ook begonnen met vijf of zes seizoenen waarin we niet de volgende ronde haalden. En toen kwam er een seizoen waarin we wel doorgingen en ineens stonden we in de halve finale. Je moet altijd blijven geloven dat zoiets mogelijk is."

"Ik denk dat je als PSV hier thuis altijd kans maakt, tegen welke ploeg dan ook. Dat is in het verleden wel gebleken. Natuurlijk kun je een pak slaag krijgen, zoals we hier hebben meegemaakt tegen Arsenal, toen we met 0-4 werden verslagen. Maar we hebben hier ook een wedstrijd tegen Manchester United gehad die we met 3-1 wonnen. De grote vraag is hoe volwassen dit PSV kan spelen. Je mag respect hebben voor een tegenstander als Manchester United, maar je moet niet bang zijn."

Het stadion zit dinsdagavond in ieder geval vol. "Het is tot de nok toe uitverkocht. Er is werkelijk geen stoel meer leeg. Ook in de commerciële ruimtes zit het helemaal vol. Je had de wedstrijd nog een keer uit kunnen verkopen. Ik heb in mijn eerste periode van 8,5 jaar bij PSV gewoon acht jaar Champions League gespeeld. Ik ben blij dat nu weer zo'n periode aan kan breken, want dit jaar moeten we gewoon weer meedoen om het kampioenschap."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner