16.09.2015 07:52

Afschuw over tackle Moreno in Britse media

Meer nog dan over de nederlaag van Manchester United bij PSV gaat het woensdag in de Engelse media over de dubbele beenbreuk die verdediger Luke Shaw in Eindhoven opliep na een tackle van Héctor Moreno,. 'Horror', kopt The Sun.

"Shaws EK-droom verbrijzeld door breuk", speculeert de sensatiekrant op een lange herstelperiode voor de speler die vorig jaar overkwam van Southampton. "Shaw had eindelijk de uitstraling van een ManU-speler. Maar in een ziekmakend moment, waarvan je maag omkeert, na een afgrijselijke tackle begaan door een man die ontsnapte aan rood, stond de wereld van de rechsback op zijn kop'', omschreef The Sun het voorval vroeg in het Champions Leagueduel dat door PSV met 2-1 werd gewonnen.

"Dit was een nacht van diepe verslagenheid voor Manchester United", luidde het in The Guardian. "Bij hun terugkeer in de Champions League werd Luke Shaw getroffen door een verschrikkelijke blessure en verloor de ploeg van Louis van Gaal een wedstrijd die het had moeten winnen. De slechtste manier om de groepsfase te beginnen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner