17.09.2015 13:55

Moreno treurt: "Ik heb dit nooit zo gewild"

Héctor Moreno heeft twee dagen na het duel met Manchester United gereageerd op de beenbreuk van Luke Shaw. De Mexicaan heeft spijt van zijn tackle.

PSV won dinsdagavond knap met 2-1 van Manchester United in de Champions League, echter was het vooral de tackle van Moreno op Shaw die veel werd besproken. De PSV-verdediger brak daarmee het been van Shaw. De Telegraaf vraagt twee dagen na de ongelukkige tackle om een korte analyse van Moreno. "Dit heb ik nooit zo gewild", aldus de maker van de gelijkmaker.

Shaw dribbelde de zestien in, waarna Moreno met een 'blocktackle' hard ingreep. Hij ging voor de bal, maar raakte daarbij het been van Shaw. "In eerste instantie had ik niets in de gaten. Ik keek naar de bal en zag dat die over de achterlijn ging. Pas daarna keek ik naar Shaw en zag ik dat hij heel veel pijn had. Ik wist meteen dat het ernstig was", aldus Moreno.

De 27-jarige verdediger voelt zich schuldig. "Ik voel me er rot over, maar dit heb ik nooit zo gewild. Ik wens Luke heel veel sterkte", aldus Moreno die weet wat Shaw door moet maken. "Ik heb het zelf ook eens meegemaakt en weet dat hem een lange en zware revalidatie staat te wachten. Ik hoop dat hij snel weer op het veld staat en hier sterker van terugkomt."

Ondertussen is Shaw geopereerd en mag de speler hopen op het Europees Kampioenschap 2016 in Frankrijk. Moreno heeft nog niet gebeld met Shaw, maar zegt in het interview dat hij dat zeker van plan is.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner