18.09.2015 10:18

Van den Brom is woedend: "Hoe kan dat?"

John van den Brom was ziedend na de 3-2 nederlaag van AZ Alkmaar tegen Partizan. De oefenmeester begrijpt niet hoe zijn ploeg zo slap aan een wedstrijd kon beginnen.

"Hoe kan het dat we zo slecht aan de wedstrijd zijn begonnen?", foetert de oefenmeester na afloop van de nederlaag. AZ stond binnen elf minuten al met een 1-0 achter door een goal van Aboubakar Oumarou. "We wisten dat ze fanatiek zouden beginnen, hebben de jongens volgens mij maximaal voorbereid en dan start je toch zo slecht aan de wedstrijd. Dat is frustrerend om te constateren. Gevolg is dat we weer een goal uit een standaardsituatie tegen krijgen. Wat we er daarna in balbezit tegenover stelden, vond ik heel matig."

Na een slappe openingsfase vond Van den Brom dat zijn ploeg beter speelde. "Na de 1-1 had ik zelf het idee dat we de controle kregen en een beetje konden voetballen, maar we hadden het nog niet gezegd of de bal lag er alweer in", baalt Van den Brom. "In de tweede helft speelden we een verloren wedstrijd, met ook nog de rode kaart van Guus Hupperts erover heen. Een teleurstellende wedstrijd waar meer in had gezeten als we ons niveau hadden gehaald."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner