20.09.2015 12:21

Zoet: "Europese wedstrijd is geen excuus"

Waar PSV vorig seizoen ongenaakbaar was en in alle kalmte richting het landskampioenschap ging, heeft het dit seizoen al meerdere keren punten verspeeld. Tegen Heracles Almelo ging het weer mis en Jeroen Zoet weet wel waar dat aan kan liggen.

"Als wij niet honderd procent scherp zijn, dan win je zo’n wedstrijd niet", vertelt hij aan De Telegraaf. "In de tweede helft kunnen we het wel opbrengen, kunnen we wel vechten, maar dan is het helaas te laat", stelt de goalie, die twee tegendoelpunten moest slikken en zijn ploeg daardoor zag verliezen met 2-1.

De nederlaag tegen Heracles Almelo komt raar over, aangezien PSV afgelopen week nog met 2-1 won van Manchester United in de Champions League. "Natuurlijk hebben we een zware wedstrijd gespeeld dinsdag, maar als prof moet je twee keer in de week een topprestatie kunnen leveren. Dat vind ik geen excuus."

"Als speler van PSV moet je gewoon elke wedstrijd alles laten zien. Dat hebben we dit keer niet gedaan met z’n allen. Daardoor hebben we verloren." Door de nederlaag is PSV momenteel vier punten verwijderd van de koppositie, maar als Ajax zondagmiddag wint van Excelsior, is dat verschil zes punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner