27.09.2015 21:23

Elia denkt niet aan Oranje: "Eerst Feyenoord"

Eljero Elia denkt dat hij een corner krijgt na één van zijn acties. De buitenspeler startte tegen Roda JC Kerkrade voor het eerst in de basis bij Feyenoord. (20-09-2015)
Eljero Elia denkt dat hij een corner krijgt na één van zijn acties. De buitenspeler startte tegen Roda JC Kerkrade voor het eerst in de basis bij Feyenoord. (20-09-2015)

Eljero Elia lijkt zijn draai te hebben gevonden bij Feyenoord, maar denkt niet aan Oranje. De buitenspeler speelde tegen PEC Zwolle op de donderdagavond en wederom op de zondagmiddag een zeer goede wedstrijd. 

Door die twee goede wedstrijden en zijn winnende treffer tegen Willem II vraagt RTV Rijnmond of Elia al aan een terugkeer in het Nederlands elftal heeft gedacht. "Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik mij eerst moet focussen op Feyenoord", aldus de buitenspeler. Elia wil eerst laten zien bij Feyenoord wat hij waard is. "Hopelijk hebben ze vertrouwen in me en komt dan ooit het Nederlands elftal nog, als ik ze kan helpen. Het is wel een doel, maar ik hou me er niet mee bezig. Feyenoord is mijn prioriteit nummer één en ik wil hun vertrouwen terugbetalen, dan kom het Nederlands elftal vanzelf."

Van het Nederlands elftal stapt hij over naar ADO Den Haag. Hij ziet namelijk veel gelijkenissen met de club waar hij zijn eerste stappen in het betaalde voetbal zette. "Feyenoord is een warme club en de supporters schreeuwen ieder moment. Feyenoord is ADO Den Haag is het groot. Ik weet dat veel supporters uit de regio Den Haag komen en die mentaliteit spreekt mij aan. Bij Feyenoord moet je de hele wedstrijd gas geven en dan zijn de supporters tevreden, of je nou wint of verliest."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner