28.09.2015 22:26

Fàbregas reageert: "Wij zijn geen baby's"

Cesc Fàbregas is van mening dat Zlatan Ibrahimovic geen recht van spreken had toen hij Chelsea een aantal 'stelletje baby's' vond. Vorig jaar troffen Chelsea en Paris Saint-Germain elkaar in de knock-out van de Champions League, toen Ibrahimovic een rode kaart kreeg. 

Volgens de spits lieten de Chelsea-spelers zich veel te makkelijk vallen. Fàbregas is daar niet van gediend. "We zijn geen baby's", aldus de Spaanse middenvelder tegenover Engelse media. Chelsea presteert in de competitie ondermaats, maar volgens de creatieve speler komt dat wel goed.  We moeten gaan presteren, er is geen reden waarom we niet opnieuw kampioen kunnen worden. We moeten en willen het wel beter doen. Dat moet nu gebeuren."

In de Champions League won Chelsea wel de eerste wedstrijd. "Je moet iedere wedstrijd top presteren", vervolgt Fàbregas. "Vorig seizoen was het echt niet makkelijk. Dat zag er misschien zo uit, maar dat was het niet. Dit is echt geen zelfgenoegzaamheid, dat zou de manager niet accepteren." Dinsdag neemt Chelsea het op tegen FC Porto in Portugal.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner