19.10.2015 21:00

Tegenstander Barca baalt van absentie Messi

Niet alleen FC Barcelona baalt enorm van de afwezigheid van hun Argentijnse sterspeler Lionel Messi, maar ook de tegenstander van de Catalanen van dinsdagavond zijn teleurgesteld. Messi moet de wedstrijd verstek laten gaan vanwege een knieblessure. 

BATE Borisov-middenvelder Igor Stasevich heeft zin in de ontmoeting met FC Barcelona in de Champions League. "Tegen Barcelona spelen is een feest voor ons", blikte de middenvelder vooruit. "We zijn niet bang, maar hebben wel respect voor onze tegenstander. Ik had alleen liever gehad dat Lionel Messi ook mee zou spelen. Het zou geweldig zijn om samen met zo'n legende op het veld te staan."

BATE Borisov neemt het in eigen huis op tegen Barcelona. De ploeg uit Wit-Rusland staat derde in groep E, met slechts één puntje achter FC Barcelona. De Wit-Russen wisten AS Roma verrassend te verslaan. Wel verloor BATE Borisov van Bayer Leverkussen. Barcelona gaat aan kop in de groep. Zij wisten wel te winnen van Bayer Leverkusen, maar kwamen tegen AS Roma niet verder dan 1-1. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner