20.10.2015 16:31

PSG nog zonder David Luiz tegen Real Madrid

Trainer Laurent Blanc van Paris Saint-Germain kan woensdagavond nog geen beroep doen op zijn centrale verdediger David Luiz in de ontmoeting met Real Madrid voor de Champions League. De Braziliaan kampt nog met een knieblessure die hij heeft overgehouden aan de verloren WK-kwalificatiewedstrijd tegen Chili.

Blanc hoopt dat hij middenvelder Marco Verratti en keeper Kevin Trapp wel weer kan opstellen na blessures, vertelde de coach dinsdag op een persconferentie. De Argentijnse middenvelder Ángel Di María is terug in de selectie voor de ontmoeting met zijn oude club nadat hij rust kreeg voor competitiewedstrijd tegen SC Bastia.

Real Madrid en Paris Saint-Germain staan met ieder twee zeges bovenaan in groep A. "De eerste plaats staat op het spel. Het is een belangrijke wedstrijd maar niet beslissend", blikte Blanc vooruit naar het duel in Parc des Princes.

PSG zal weer vertrouwen op spits Zlatan Ibrahimović, die in vorm is na een valse start van het seizoen door een blessure. De Zweed scoorde zes keer in de laatste vier competitieduels van de Fransen.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner